OBČINA ŠENTJERNEJ

www.sentjernej.si

20.11.2018

Nogometni klub Šentjernej se že od leta 2010 posveča delu z mladimi do 14 let. Iz vrst NK Šentjernej so prišli igralci, ki igrajo v kadetski slovenski reprezentanci in so na ta način postavili Šentjernej na zemljevid nogometa.

V letošnjem letu se je klub vodstveno okrepil in na krilih zagona se pišejo nove zgodbe. Klub je interesno združenje otrok in posledično staršev in na teh temeljih gradimo nadaljne korake. Vsak otrok se začne ukvarjati z nogometom iz neke notranje želje po brcanju žoge. Na poti prvih korakov je zelo pomembno druženje med soigralci, da se povežejo med sabo kot prijatelji, kot tim, se zabavajo, učijo novih spretnosti, preživljajo čas na prostem, krepijo zdravje, krepijo telo, motoriko in posledično radi obiskujejo treninge. Vendar se zavedamo, da je v ozadju vsega nogomet, zato gradimo na kvalitetnih treningih in zdravih vrednotah reda in discipline, saj je slednje otroku dobra popotnica za celo življenje.

 

Klub podpira medklubsko sodelovanje in komunikacijo, tako na področju nogometa kot tudi interdiscipinarno. Ker je smisel nogometa, da imajo otroci tudi tekmovanja in v okolici primanjkuje ligaških tekmovanj skozi zimo, je klub samoiniciativno združil klube NK Šentjernej, NK Krka, NK Mirna, NK Krško, NK Trebnje in NK Brežice, da z združenimi močmi organiziramo zimsko ligo in omogočimo otrokom tekmovanja tudi skozi zimsko obdobje.

Dogajanje v klubu je pestro in zanimivo. V tem mesecu smo organizirali prevoz in ogled nogometne tekme Slovenija : Norveška skupaj s starši, uvedli smo plačilo vadnine preko položnic, postavili novo spletno stran (www.nk-sentjernej.com), pripravili osnutek novega logotipa (na sliki), odprli facebook skupino, vpeljali google koledar za obveščanje staršev o treningih in tekmah, pripravljamo pa tudi promocijski, motivacijski filmček, ki bo kmalu ugledal luč sveta. V klubu vpeljujemo noviteto na področju treningov in izkoriščamo tehnologijo v našo prid. Obstoječim in novim članom klub podarja športno zapestnico. Z njo se meri kvaliteta treninga skozi število korakov, pretečeni razdalji, porabljenih kalorijah, srčnemu utripu in številu treningov.

Naše vizija je, da prenovimo oziroma popolnoma rekonstruiramo objekt kluba ob igrišču, ter da skozi vztrajni dialog z občino in Nogometno zvezo poiščemo sredstva za izgradnjo novega nogometnega igrišča z umetno travo.

NK Šentjernej skozi vse leto vpisuje nove člane, dečke in deklice. Če vaš otrok rad brca žogo, rad preživlja čas na prostem, spoznava nove prijatelje in bi se rad naučil novih trikov, ga vabimo k vpisu.

Dodatne informacije na spletni strani strani www.nk-sentjernej.com, email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., informacijska pisarna: 07 600 30 10 , mobitel: 041 600 611.

                                                                                                                             Gregor Nanger

                                                                                                                   Predsednik NK Šentjernej

Jernejevonovi

KCPT LOGO

 

Projekti14do18

images/piso

 

galerije mapalink
 
11_2017 Vestnik

Statistika obiskov

5648110
Danes
Včeraj
V tem tednu
V preteklem mesecu
V preteklem tednu
V tem mesecu
Skupaj
60
1834
3439
5631438
34281
47934
5648110
Moj IP: 54.89.187.28
Osveženo: 00:56:47