OBČINA ŠENTJERNEJ

www.sentjernej.si

skupna

V soboto, 26. novembra 2016 se je v Šentjernejski dolini pod Gorjanci odvijal borbeni spektakel Šentjernej Fight Night, Rooster Blades II., v katerem so se po svojih najboljših močeh borili borci iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije. Med 20 tekmovalci so štirje borci zastopali tudi domače barve. Atmosfera je bila odlična za kar je poskrbelo okoli 300 gledalcev ter tudi legendarni napovedovalec g. Robert Erjavec. Med domačini je svojo nadvlado nad nasprotnikom pokazal mladi športni up Aljaž Macedoni. Borba večera, ki je potekala po profesionalnih pravilih pa je vsem obiskovalcem prikazala, kako to počno izkušeni borci ter dodobra razgrela množico. Vsi tekmovalci so pokazali športni duh ter obilico fair playa, zato so borbe bile nadvse atraktivne.

Športni klub Fight Šentjernej je preko donatorjev ter vstopnine zbral 1200€, znesek bodo namenili za postavitev Street Workout Parka v Šentjerneju, ki bo namenjen vsem obiskovalcem brezplačno. Zbrani znesek ima za člane kluba malce grenak priokus saj menijo, da bi lahko bil znesek tudi višji, če bi nekateri imeli posluh za dobrodelnost.
Športni klub Fight Šentjernej si želi, da se v sodelovanju z Občino Šentjernej čimprej uresniči vizija postavitve zgoraj omenjenega projekta, saj bi radi omogočili mladim možnost zdravega in produktivnega izkoriščanja prostega časa.

Člani kluba se ob tej priložnosti zahvaljujejo vsem, ki so kakorkoli pripomogli k uresničitvi dogodka. Največja zahvala pa gre generalnemu sponzorju podjetju Matisa d.o.o, katere lastnik je Marjan Matičevič, saj podpirajo klub že od samega začetka.

Športni klub Fight Šentjernej, ki je organiziral že drugo zaporedno dobrodelno prireditev upa, da je morda še pri komu prebudil željo po dobrodelnosti in razmišljanje, kot ga imajo sami:
˝Skupaj za boljši jutri.˝.

Rezultati Šentjernej Fight Night, Rooster Blades II.
Aljaž Macedoni def. Dejan Božič – Sodniška odločitev 3:0
Mia Jarc def. Vesna Čep – Sodniška odločitev 3:0
Nejc Lovenjak def. Nikola Čupić – TKO v prvi rundi
Janez Peršolja def. Jaša Mahnič – Sodniška odločitev 3:0
Nikola Krajnović def. Dominik Lučić – Predaja v drugi rundi
Danijel Palatin def. Marko Gabrič – Sodniška odločitev 3:0
Klemen Pekolj def. Timi Frangež – Sodniška odločitev 2:1
Gaj Muršec def. Blaž Bregar – Sodniška odločitev 3:0
Kristian Nevistič def. Klemen Kukovičič – Poškodba v prvi rundi
Andi Vrtačič def. Sašo Klinc – Sodniška odločitev 3:0

Tekst: Športni klub Fight Šentjernej

Foto: Milan Krušič

NašiNajmlajši

Jernejevonovi

KCPT LOGO

images/piso

 

galerije mapalink
 
11_2017 Vestnik

Statistika obiskov

5479556
Danes
Včeraj
V tem tednu
V preteklem mesecu
V preteklem tednu
V tem mesecu
Skupaj
1131
1590
2721
5464016
41108
62106
5479556
Moj IP: 54.198.205.153
Osveženo: 17:03:25