OBČINA ŠENTJERNEJ

www.sentjernej.si

RadkoLuzareMSpoštovane občanke in občani občine Šentjernej,

občani ste odločili, da vodenje občine v  mandatu 2014-2018 zaupate meni. Svojo funkcijo prevzemam z veliko odgovornostjo in zagotavljam, da bom deloval za skupno dobro, pošteno , pravično in transparentno, želim biti vaš župan z veliko začetnico. Vrednote kot so poštenost, odgovornost, delo, spoštovanje drugih, solidarnost, pomoč in razumevanje moramo postaviti na osrednje mesto, tam kot so nekoč že bile. To moramo storiti skupaj, zato potrebujem vas občane in občinske svetnike. Namreč, narod ki nima vrednot in se ne spoštuje nima bodočnosti. Občina je last naših zanamcev, mi jo imamo le začasno v najemu in moramo še kako paziti kakšno bomo izročili našim otrokom. 

Zavedam se, da bo vodenje občine v teh negotovih časih še posebej velik in težak izziv, vendar vam zagotavljam, da bomo skupaj trdo delali in naredili vse, kar je v naših močeh da vas ne razočaramo.

Občinski svet ne bo razdeljen na dva pola na koalicijo in opozicijo, naša občina potrebuje vse nas, zato bomo delovali enotno, stroka in dobre ideje ne glede od koga prihajajo pa bodo imele osrednje mesto. Ne želimo se ukvarjati s politiko, to ni naša naloga, zavedamo se da je župan skupaj s svetniki in občinsko upravo le servis našim občanom.

Želim si aktivnega sodelovanja z vsemi občani, kar je zelo pomembno, da dosežemo skupni dogovor pri strateških odločitvah, da bomo skupaj uresničili predvolilno obljubo Občino občanom in vrnili nasmeh ljudem. Deloval bom timsko in povezovalno, vesel bom različnih pogledov na rešitve v cilju najboljšega za našo občino in za naše skupno dobro.

S spoštovanjem,

                                      Radko Luzar

                               župan Občine Šentjernej

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

images/piso

 

galerije mapalink
 
04_2019 Vestnik

 

Statistika obiskov

6116664
Danes
Včeraj
V tem tednu
V preteklem mesecu
V preteklem tednu
V tem mesecu
Skupaj
2161
1974
7363
6095322
42353
53432
6116664
Moj IP: 34.238.189.171
Osveženo: 21:55:42